Referencer - hvad siger klienterne om hypnose?

 

 

 

HypnoterapiHuset er en del af Klinikfællesskabet Immervad 1 og ligger lige over for Magasin.

 

Ring på dørklokken til Klinikfællesskabet. Kun efter aftale.

 

Kontakt os os pr. telefon: 20666084, mail: info@hypnoterapihuset.dk eller på den grønne Chat-knap til venstre på siden.

 

Chat-knappen bliver en Hjælp-knap, som du altid kan bruge, hvis vi ikke er online.

 

 

Testimonial

Jeg kan varmt anbefale Tine Baier fra www.hypnoterapihuset.dk. Hun er vanvittig dygtig og behagelig, hvis man har en mental udfordring, der skal overvindes. Både hvis det gælder en decideret fobi eller blot en daglig udfordring på dit arbejde eller privat. Jeg kan slet ikke anbefale hende varmt nok.

Jeg kan lige fortælle at hypnose slet ikke er som man forestiller sig. Man kan huske alt, hvad hun siger. Man kommer blot i en helt utrolig afslappet tilstand, imens hun snakker om, hvordan man kan løse den udfordring, man er kommet med. Bagefter har man det bare super godt.

Det er ærgerligt, at der er så meget tabu omkring både psykiske udfordringer og hypnoterapi, at de færreste tør indrømme det og derfor anbefale videre. Jeg har besluttet at være mere modig nu. Tør du?

De bedste hilsner fra Lise*

  * Disclaimer...

 

Eksamensangst

Hej Tine
Jeg vil bare sige mange tusind tak! Den ene hypnosebehandling har virkelig hjulpet mig meget. Jeg har sovet fint om natten, selv natten før min mest frygtede mundtlige eksamen, og jeg gik op og scorede et flot 10 tal! Jeg kunne endda drikke et glas vand uden at spilde, fordi jeg rystede. Jeg er virkelig imponeret over virkningen af behandlingen, og det var det hele værd! Jeg kan ikke takke dig nok, du har været en super hjælp.
Mange hilsner M*

  * Disclaimer...

----

Hej Tine!

Jeg har fået en helt ny opfattelse af eksamener, både inden og under eksamen. Inden eksamen plejede jeg at være fuldstændig ude af den, grundet nervøsitet. Efter behandling ved dig, har jeg følt jeg kunne kontrollere det, og kunne slappe meget mere af. Jeg er stadig nervøs, som man selvfølgelig er, når man skal ind og præstere sit bedste. Men på en helt anden måde, kan ikke rigtig forklare det, men det er i hvert fald en positiv forbedring. Når jeg var inden til eksamen, plejede jeg at være usikker på mig selv, og tænkte kun på at komme væk fra denne 'frygtelig' situation. Hvorimod nu har jeg en anden indstilling, jeg føler jeg har kontrol over situation og har set en helt anden side af mig selv, nemlig at jeg gerne vil høres og jeg har fundet ud af eksamen er ret 'hyggeligt'. Jeg startede ud med et 12 tal i xx, som også var en rigtig god start og som også var med til at åbne mine øjne for, at eksamen er stille og roligt. Efterfølgende har jeg fået to 10-taller i henholdsvis xx og xx. Det har været fantastik at komme ud fra en eksamen, og følt, man har fået sagt det, man gerne ville og kan, hvorimod sidste år forhindrede min nervøsitet mig i det. Jeg er glad for at kunne forsvare mine årskarakter, og træt af jeg ikke kom til dig noget før, fordi så ville det måske også være lykkedes med mine eksamener sidste år. Nu har jeg min sidste på mandag og så får jeg min hue. Det skal nok gå godt, og jeg nok skal klare den, en helt anderledes tankegang i forhold til sidste år. 

 

Jeg er virkelig overrasket, for som du nok husker, var jeg en smule skeptisk ved dette projekt, men ville prøve det, fordi jeg havde hørt godt om det. Men jeg er godt nok fået mit syn forandret og synes, det er fantastisk, det kan lykkes. Jeg vil helt sikkert anbefale dig til andre jeg kender, der lider af samme problem! 

Tak for denne gang og tak for hjælpen :) Du må have det godt!

Hilsen xx*

  * Disclaimer...

----

 

"Da jeg trådte ud af din dør, var jeg lettet, mere optimistisk og følte mig langt mere selvsikker. . Jeg var lige pludselig klar over, at jeg havde gjort alt menneskeligt muligt for at forberede mig til eksamen, og havde ikke længere behov for at sidde og terpe.

Inde til eksamen havde jeg også en helt anden ro end jeg har haft tidligere. I dag har jeg så modtaget min endelige karakter og sidder netop nu ude i det gode vejr og nyder, at det kapitel er lukket.

Jeg kommer helt sikkert tilbage en dag. Som vi talte om, så er der sikkert flere aspekter af mit liv der kunne blive bearbejdet… SMIL! Men lige nu er det egentlig helt ok at være mig."

A.C.*

  * Disclaimer...

-----

"Jeg kan kun sige, at det er gået over alt forventning. Jeg var slet ikke så skræmt, som jeg før har været, og følte mig heller ikke stresset, da jeg sad derinde. Den berømte klap, jeg frygtede, var der heller ikke nogen af, så alt i alt må jeg jo sige at det har virket, det, du har gjort ved mig:-) Jeg ligger også og siger en sætning til mig selv hver aften, det har jeg det faktisk godt med. Det er jo gået over alt forventning TUSIND TAK FOR HJÆLPEN".

 Karina, studerende på videregående uddannelse, 1. tilbagemelding*

  * Disclaimer...

 -----

"Hej igen Tine. Nu har vi endelig hørt fra den eksamen, de kom med resultaterne i går. Det gik over alt forventning, efter de har lavet karaktererne om skal man have 02 for at bestå, og jeg rendte af med en 7´er, så det gik simpelhen over alt forventning. Har tænkt meget over "det, du har gjort ved mig", og er lige forbavset hver gang, havde jeg da bare gjort det noget før. Men igen, du skal have mange tak for din hjælp, du har gjort min hverdag lidt lettere. Mange hilsner Karina"

Karina, 2. tilbagemelding*

  * Disclaimer...

 ----- 

”Timerne med dig har hjulpet mig et stort skridt videre, hvilket har medført, at jeg ikke har været så nervøs op til eksamenerne. Jeg har haft det forholdsvist godt og haft ro i sindet - og har taget det efter omstændighederne stille og roligt. 

Jeg har følt mig parat til eksamenerne og ikke tænkt negativt, men derimod positivt.

”M”, tilbagemelding op mod studentereksamen*

  * Disclaimer...

 -----

”Jeg er nu blevet student, så jeg synes lige, du fortjener at høre, hvordan det er gået. Eksamenerne er gået over al forventning. Jeg har husket på alle dine råd, og alt er bare gået så godt. Jeg føler nu, at det er mig, der har overtaget styringen over den pressede situation ved en eksamen. Jeg har selvfølgelig stadig sommerfugle i maven, men det er gode sommerfugle!

Jeg er utrolig glad for at være færdig, men jeg er ikke mindst lige så glad for at have overvundet angsten og ingenting fremover skal nu hindres af eksamensangst!

Jeg vil sige dig tusind tak og den bedste anbefaling til andre fremover.

KH ”M”* 

  * Disclaimer...

 -----

”Hypnose ved Tine har hjulpet på nerverne ved eksamen. Den tidligere frygt for at fejle eller gå i stå står nu i skyggen af oplevelsen og chancen for at gå ind og 'give den gas' ved det grønne bord."

Evaluering fra "M"*

  * Disclaimer...

 -----

 "Med blot 2 sessioner har jeg endelig fået styr på mine negative tanker om mine egne evner og kunnen. Jeg har fået redskaber til at hjælpe mig selv igennem de sider af mit studie, som før syntes uoverkommelige, og som ofte fik mig til at tænke på at gå andre veje.

Det er en befrielse nu at kunne kontrollere de negative tanker så de ikke kontrollerer mig, og det har lettet helt utrolig mange ting i min hverdag".

Maria Schultz –sygeplejestuderende*

  * Disclaimer...

 -----

På 2. eksamensdag kørte jeg for første gang ned til skolen med et smil på læben. Jeg følte mig ikke stresset eller forvirret over at folk kom ind og ud af lokalet pga. tekniske problemer. Jeg bevarede overblikket. Jeg vil takke dig for at hjælpe mig på rette vej. Jeg har fået et helt andet syn på eksamen og ikke mindst på mig selv. Jeg har lært at bruge de redskaber, jeg har fået, til de kommende eksamener. Jeg vil råde alle som har problemer med eksamen til at besøge dig, for du har virkelig gjort en forskel i mit liv, og det takker jeg dig inderligt for.

Nina*

  * Disclaimer...

 -----

I uge 17 har jeg eksamen. Jeg er rimelig sikker på det nok skal gå efter behandlingen hos dig. Jeg har meldt mig frivilligt til et par fremlæggelser på klassen og det er gået ok. Jeg var lidt nervøs men da jeg brugte dit råd træk vejret dybt og pust ud havde jeg det bedre. Jeg håber jeg kan gøre det sammen til eksamen.

Line*

  * Disclaimer...


 -----

Angst for jobsamtaler

Hej Tine
 
Jeg lovede en tilbagemelding efter jobsamtalerne i går og idag. Jeg har netop overstået de to samtaler, og jeg må sige, at det gik over al forventning. Jeg var faktisk slet ikke nervøs. De fik mig at se, som den, jeg er, og ikke som en, der er hæmmet af nervøsitet og pres. Det var rigtig dejligt, at gå ud med den fornemmelse, så der er noget at bygge videre på. De gange jeg var ved at blive nervøs, tog jeg en dyb indånding og fokuserede på min vejrtrækning. Det et rigtig godt værktøj, som jeg kan bruge i mange fremadrettede situationer.
 
Tak. Mvh K.* 

  * Disclaimer...

-----

Tristhed og manglende koncentration

"Tine har hjulpet mig med at få vendt en negativ tankerække til at blive positiv. Det har givet mig et højere selvværd, et markant bedre humør og større lyst på livet. Endvidere har Tine hjulpet med at skærpe min koncentrationsevne og tillid til egne evner mht. til den sport, jeg dyrker."

Henrik, studerende på videregående uddannelse*

  * Disclaimer...

-----

 

Klaustrofobi

 

Hej Tine
 

Der er sket et stort fremskridt for mig - min klaustrofobi med ikke at kunne benytte og aflåse rum uden vinduer er bekæmpet:) Det gør jeg nu i stor stil, takket være dig.

MVH XX*
 

  * Disclaimer...


-----

 

Tristhed, depression

Hejsa Tine

Så fik jeg lige tid til at give dig en tilbagemelding på hypnosen

Der er kommet ro i hovedet igen - så nu kan jeg sove, når jeg går i seng.

Koncentration på én ting af gangen, er også blevet mærktbart bedre, og jeg føler ikke, at jeg ikke når noget i løbet af dagen - og det giver også ro.

Tidsfornemmelsen er blevet noget bedre - håber det sidste også kommer, da jeg stadigvæk godt kan blive lidt overrasket over, at en aftale, som jeg har haft i 14 dage, lige pludselig er i morgen.

Med venlig hilsen

Jane Dahlin*

  * Disclaimer...

 

Du er den behandler, jeg har haft mest gavn at gå hos, det skal du have tak for, jeg føler virkelig at du forstår hvordan jeg har det, du kan jo nærmest læse mine tanker! Du er meget god til at lytte og at give mig svar på, hvorfor jeg går og tumler med mine problemer/tanker, og komme med gode råd til, hvad jeg kan gøre for at takle dem. Jeg har varmt anbefalet dig til en veninde og et familiemedlem, som begge lider af angst.

Hanne*

  * Disclaimer...

 

Rygestop

 ”Jeg har siden jeg besøgte dig ikke rørt en cigaret, og har bestemt heller ikke intentioner om at gøre det.

Selvom jeg oftest "hænger sammen" med rygerne, så generer det mig slet ikke, så det er super dejligt!

Jeg tror derfor jeg er blevet røgfri nu og jeg vil takke dig for dit arbejde - det var meget professionelt og man føler sig rigtig velkommen på din klinik."

Søren, Vejle*

  * Disclaimer...

 -----

Kære Tine, Hermed en tilbagemelding fra mig. Jeg var hos dig i juli for at få hjælp til rygestop. Det var en god oplevelse at være hos dig, jeg følte mig godt "taget af".

Og ikke mindst har jeg været røgfri siden. Det har ikke været svært. Jeg har indimellem tænkt på cigaretter: "Lige nu ville jeg nok have taget en cigaret, men hm....jeg ryger jo ikke mere". Sådan var det de første 2 uger.

Jeg syntes faktisk den sidste uge har været lidt vanskeligere, som om det der sug efter nikotinen har været der, mere end de første 2 uger. Men som sagt, har jeg ikke røget og er sikker på, at jeg heller ikke kommer til det.

Det skal også nævnes, at den sidste uge har været en uge, hvor jeg har taget nogle store beslutninger omkring min jobsituation, hvor jeg har været lidt ude på dybt vand, og nok stadig er det.

Og jeg har alligevel ikke røget. Så jeg er da faktisk lidt stolt af mig selv.

Tak for hjælpen til dig.

Du får min anbefaling til venner og bekendte.

Margit, tilbagemelding*

  * Disclaimer...

 -----

"Nu er der gået så lang tid, at jeg med sikkerhed kan sige, at din behandling har haft den ønskede effekt.

Din behandling var lige, hvad jeg havde brug for for at komme ud af den dårlige spiral.

Så tak for "sparket"! Din behandling - og også en god portion motivation - har ikke kun stoppet rygningen, men også givet mig mod på at leve sundere, så jeg i dag har det rigtig godt både fysisk og psykisk".

Hanne, Kolding, tilbagemelding*

  * Disclaimer...

 -----

Det er nu en uge siden jeg var hos dig og fik hypnose mod rygning. Har nu ikke røget en uge. Har haft småabstineser, men ikke værre end jeg kunne klare. Synes, du lavede en god og grundig behandling. jeg vil klart anbefale dig til andre og vil vende tilbage, hvis jeg får brug for det. Glædelig jul og godt nytår til dig.

Tine, tilbagemelding efter rygestopbehandling december 2007*

  * Disclaimer...

 

Neglebidning

 

"Tak for sidst, det var en meget positiv oplevelse at blive hypnotiseret. Indtil videre har jeg ikke bidt i neglene, har pillet lidt i huden, men slet ikke så meget som før, så det er altså en succes. Jeg vender helt sikkert tilbage for at få bearbejdet andre problematikker i mit liv, og indtil da taler jeg positivt om dig og din behandling. Hav det godt, til vi ses."

"L."*

  * Disclaimer...

"Tine udviser en stor professionalisme. Hun er varm, imødekommende og informativ. Effekten var som forventet, mine negle er meget pænere nu, og jeg er glad for, at jeg gjorde det".

Jens, Århus*

  * Disclaimer...

 

Køresyge, koncentrationsbesvær og tilstoppet næse

”Jeg føler, at de ting, du har lært mig, har været til stor hjælp i min hverdag, og at jeg er kommet til at huske mere på, at jeg skal tage det med ro.

Jeg har i længere tid haft problemer med at holde fokus og have overskud, også koncentration. Jeg er meget glad og positivt overrasket over, hvor hurtigt og godt hypnosebehandlingen har hjulpet mig. Jeg har altid haft køresyge og har skullet side meget stille. Dette behøver jeg ikke længere, efter jeg har fået en enkelt behandling. Desuden har forstoppelse i næsen givet mig ubehagelige stunder, men efter blot én behandling er problemet afhjulpet.

Yderligere er mine problemer med søvnmangel væsentligt mindsket med hypnose. Kort og godt er mit liv blevet mere overskueligt, og overskuddet er tilbage”.

Kathrine, gymnasieelev, Holstebro*

  * Disclaimer...

 

Usikkerhed og selvværdsproblemer pga. psykisk dårligt arbejdsmiljø

"Hej Tine! Efter at jeg startede ved dig, har jeg gennem din coaching og hypnose virkelig fået nogle værktøjer til, hvordan jeg klarer mig igennem de værst tænkelige situationer på arbejdspladsen. Jeg kunne stå op om morgenen og gå på arbejde igen med oprejst pande, og når jeg blev sablet ned, begyndte det at mere at prelle af på mig. Jeg blev ikke kun stærkere udvendigt, men blev det også indvendigt"

Jeanette, Randers*

  * Disclaimer...

 

Usikkerhed, lavt selvværd

Jeg lovede jo at give dig en tilbagemelding efter vort møde.
Mit første indtryk var en følelse af frihed i brystet - der var lukket op.
Jeg var glad!!! -  samtidig med at jeg kæmpede med tårerne. Sådan havde jeg det resten af dagen.
Savnet af min mor er kommet mere tydeligt frem - jeg tænker mere på hende.
Jeg var meget glad for den samtale vi havde, og jeg synes, jeg fik modet til at fortælle mine kolleger om mit problem, for på den måde at få lov til at slippe for at passe telefonen. Jeg følte mig fuldstændig ligeglad med, hvad kollegerne ville mene om mig.
Jeg har flere gange prøvet at gennemleve seancen med hypnosen - følelsen er meget afslappende, og jeg er et par gange faldet i søvn.

Jonna, Århus*

  * Disclaimer...

-----

Flyskræk

 

”En succeshistorie”: 

Hej Tine, 

Som overskriften afslører, har jeg en succeshistorie at fortælle. For efterhånden et godt stykke tid siden, var jeg i behandling hos dig for flyskræk.

Da jeg startede i behandlingen var jeg af den klare overbevisning, at jeg hellere ville sige nej til en masse muligheder og spændende oplevelser end nogensinde at sætte mig ind i en flyvemaskine igen. Dengang oplevede jeg mareridt omkring det, gik i panik inden flyveturen såvel som under flyveturen, var anspændt og nervøs - på renden af sammenbrud.

Det har ændret sig!

Igår kom jeg nemlig hjem fra en aldeles herlig uge i Alanya, Tyrkiet.

Da jeg valgte at prøve hypnoterapi var jeg mildest talt skeptisk, og det var egentlig mest for at prøve et eller andet, at jeg gjorde det. Nu står det dog klart for mig, at det har hjulpet mig rigtig meget. Efter især 2. behandling mærkede jeg en stor forskel i den måde jeg tænkte omkring flyvning på, og den lyst jeg havde til at komme afsted. Et stykke tid efter 3. behandling blev jeg så spurgt, om jeg havde lyst til at tage med en uge til  Alanya i sommerferien, og på det tidspunkt havde lysten til at komme ud og opleve verden, vokset sig større end frygten for at flyve.

Det står klart for mig nu, at hypnoterapi ikke er nogen form for tryllekunst, der med et trylleslag ændrer tingene til de bedre. Det er et værktøj, som over tid hjælper den enkelte til at ændre sin tankegang, adfærd og måde at forholde sig til en angst, fobi eller dårlig vane.

Hvor jeg tidligere befandt mig omkring 0-1 på en skala fra 1-10 på "jeg skal ud og flyve skalaen" er jeg nu kommet helt op omkring de 7-8 stykker.

Jeg vil gerne sige mange tak for din hjælp, og jeg har allerede henvist en veninde til dig, som skal op og have en behandling for eksamensangst.

Vedhæftet er et lille billede fra flyveturen som bevis:)

Fortsat rigtig god sommer.

Mange hilsner ms*

  * Disclaimer...

-----

Hej Tine!! Så fik jeg endelig taget tiden til at skrive tilbage til dig... Har været en tur ude at flyve, og må sige det gik over al forventning. Var rolig og fattet under hele turen, til trods for det var en lille propel flyver vi fløj i ;) Har også været rundt på alverdens stiger, så eneste udlempe er at nu kan jeg se frem til at være den der skal rense tagrende næste gang. Men alt i alt så vil jeg sige dig mange tak- for helt ærligt troede jeg sku ikke på det :D Mange hilsner XX!*

  * Disclaimer...

-----

"Jeg havde en fin flyvetur til Paris. I det store og hele følte jeg, at jeg havde mere overskud og tog lettere på det. Så jeg er glad. Jeg skal som sagt til Moskva her i beg. af februar, hvor jeg er ikke føler mig forhindret i at bestille en billet, som skal mellemlande. så det er et stort fremskridt".

Ditte*

  * Disclaimer...

-----

"Det var en surrealistisk oplevelse at flyve - ikke fordi jeg var urolig, men netop fordi det ikke rørte mig en disse. Efter ca. 10 min. flyvning fra København mod Bangkok, kom jeg til at tænke på at der var noget der manglede. Det grublede jeg over nogen tid, og så kom jeg til at tænke på, at det jo var den sædvanlige uro og flyveangst jeg manglede....
 
Jeg må erkende at din behandling har hjulpet over al forventning, og det er jeg dig meget taknemmelig for. Jeg kan kun anbefale andre i samme situation, at kontakte dig hurtigst muligt - livet er for kort til at lade det styre af fobier etc."

Knud*

  * Disclaimer...

-----

Kære Tine,

Vil bare lige fortælle dig, at flyveturen frem og tilbage til London gik rigtig fint.

Min dreng klarede det og var rolig, og det fyldte ikke en masse i dagene op til, at vi skulle af sted. Så ingen tvivl om, at det har hjulpet. J

 

Mange hilsener S*

  * Disclaimer...

------

Både på ud- og hjemrejsen havde jeg en dejlig flyvetur uden frygt, da jeg brugte nogle af de ting, vi snakkede om, som redskab. Det har været en rigtig positiv oplevelse at være til hypnose og coaching, fordi jeg nu kan flyve uden at gå i panik, og det giver mig en større frihed.

Sarah

  * Disclaimer...

 ------

Min flyvetur var heldigvis væsentlig bedre end før hypnosen. Når vi først er kommet i luften, går det helt smertefrit og jeg føler mig meget afslappet. Tidligere følte jeg angst når jeg skulle lande, men begge veje gik også landingen rigtigt godt og jeg følte mig godt tilpas. Store forbedringer.

Lena*

  * Disclaimer...

 ------

Angst for bier og hvepse

 

Hej Tine lige melding herfra med min datter. Det går faktisk rigtig godt. Hun er ikke bange for hverken bier eller andre insekter længere. Hun kan dog godt få lidt nervøse trækninger og trække sig lidt væk, hvis de kommer helt tæt på og summer lige i øret, men det er vist meget normalt. Hun siger selv, at hun er rigtig glad for, at det er blevet så meget bedre. Så vi er alle glade.

mvh D.*

  * Disclaimer...

 

Højdeskræk

”Hej Tine, Jeg lovede dig en tilbagemelding vedr. hypnosen for højdeskræk i onsdag den xx. Jeg har så småt afprøvet, om hypnosen har ændret min adfærd m.h.t. højder. Det mener jeg, den har, jeg har gået tur med hunden på kanten af en grusgrav med høje skrænter, været i regnskoven, hvor jeg gik på hængebroen, som jeg ikke før har kunnet vove mig ud på. Jeg fik ikke den hidtil den sædvanlige susen i kroppen. Så jeg mener, jeg er godt på vej. Så nu glæder jeg mig ekstra meget til min tur til Australien”.

 

Bente*

  * Disclaimer...

 

 

Slankning og selvværd

 

Hej Tine! Jeg var at besøge dig i august måned omkring mine madvaner og trøstespisning. Siden jeg var hos dig, er jeg blevet meget mere bevidst over hvad jeg putter i munden, og om det er sundt og godt for mig, så det har haft en rigtig god effekt at have været hos dig:-)Mange hilsner K.A.*

  * Disclaimer...

----

"Jeg har fået rigtig meget ud af min behandling. Jeg åbner slet ikke køleskabet mere, som jeg plejer. Og jeg ser også lysere på tingene efter min tur hos dig. Jeg ser meget frem til min næste behandling."

Jessie, Århus, tilbagemelding efter 1 behandling*

  * Disclaimer...

----

Hej Tine!

Endelig fik jeg brudt koden :-) spiser nu ikke for meget eller for sødt eller fedt. Og jeg er helt overrasket over mig selv, og da osse en smule stolt ;-)

Tusind tak fra A. F.*

  * Disclaimer...

----

Angst for at sove ude (børn)

Hej Tine

Som lovet får du her en tilbagemelding.

Det virker, som om min datter er blevet mere afslappet omkring det at sove andre steder.

Har godt nok kun sovet andre steder en enkelt gang siden, men da virkede det som om tanken om det ikke var så faretruende inde i hendes hoved. Og selve overnatningen gik ok og uden angst.

Så det er bestemt et godt tegn. 

Tak for hjælpen.

Mvh. H*

  * Disclaimer...

----

Her en melding, som vi er rigtig glade for at gi'. XX kan sove hos sine venner nu og farmor og farfar, og så endda med lyset slukket! Det gør bare hans verden så megget større.

Vi er så lettet og det er XX også, så mange tak for hjælpen.*

  * Disclaimer...

----

 

 

 Præstation og selvværd

"Jeg synes, det var en virkelig god oplevelse at være hos dig. Du har lige præcis den udstråling, som gjorde mig tryg og gjorde, at jeg følte mig i gode og professionelle hænder. Selve behandlingen var jo en stærk erfaring, og jeg kunne sagtens finde på at vende tilbage. Det, der virkelig har været godt, er, at jeg efterfølgende har kunnet finde tilbage til "mavefornemmelsen" efter behandlingen. Altså den gode, trygge fornemmelse af at drage omsorg for mig selv og både acceptere/rumme erindringerne, samtidig med at de ikke styrer så meget.

Derfor var det godt at jeg igennem din behandling faktisk selv tog ansvar for at drage omsorg for "mit indre barn". Tak igen for behandlingen, - jeg anbefaler dig gerne (har allerede gjort det) og kan som sagt, godt finde på at kontakte dig igen".

Dorthe, Århus, tilbagemelding efter 1 behandling*

  * Disclaimer...

 

Hejsa!

Det har virket for hende med hypnoseterapien, for hun siger selv at hun simpelthen kan mærke, at den frygt hun havde, ikke længere er i hovedet, og hun er efter at have sovet på det og efter at have snakket godt med sportstræneren har fået sat en del på plads.

Hun sagde i går efter træning - det har hjulpet mor, jeg kan mærke en kæmpe lettelse i min mave og jeg har det meget bedre inden i, så hun anbefalede det til en anden pige på holdet som også har springfobi. 

God jul. 

L.L.*

  * Disclaimer...

 

Humør og trivsel

 

"Hej Tine! 
Jeg har tænkt på at skrive til dig, men ville lige vente og se hvordan jeg oplever de forskellige ting, skole, arbejde m.m.
Jeg må sige at din behandling har haft en meget positiv virkning på mig, jeg har været i bedre humør siden, og de ting som plagede mig, optager mig faktisk slet ikke mere. Jeg er holdt op med at gå og spise når jeg er hjemme og keder mig og er i det hele taget blevet mere glad.
Mht de andre ting, så har jeg mere eller mindre accepteret tingenes gang og fokuserer nu på fremtiden, frem for at grave det hele op igen.
Så alt i alt føler jeg mig som et nyt menneske, jeg har fået et skub i den rigtige retning og har nu fået mere mod på tingene, især omkring kærlighed og mænd. ;))
 Tusind tak for din hjælp!"

S.F. Århus*

  * Disclaimer...

 

Tristhed og selvværd

 Fra at havde været usikker, sur, trist, ikke synes, jeg var god nok, og ikke helt vide, hvem jeg selv var, kunne jeg mærke en effekt fra først session hos Tine. Jeg havde overskud og følte, at en hver forhindring på min vej kunne jeg nu klare.
 
Julie*

  * Disclaimer...

 

Angst

”Jeg har det godt, har ikke haft angstanfald siden, jeg er utrolig lykkelig.

Vender tilbage til dig først i det nye år, og vil benytte mig af dit tilbud " besparelse på 3 behandlinger".

Hanne, Århus, tilbagemelding efter 1 behandling*

  * Disclaimer...

 

Jalousi og kærestesorg

"Det har virket. Jeg tænker ikke lige så meget på XX, som jeg gjorde førhen. Meget befriende! Synes det var spændende at prøve, og jeg kunne godt finde på at modtage behandling senere i livet, hvis jeg synes jeg skulle have brug for det."

Henriette, Århus, tilbagemelding efter 1 behandling *

  * Disclaimer...

 

Trafikangst, problemer med at tage kørekort

"Jeg har lige været ude at køre for første gang i dag! Det gik bare over al forventning!!!  Jeg var slet ikke bange, og det gik bare derudaf. Al min angst var væk i alle højresving og jeg var overhovedet ikke bange for at komme op i fart. Jeg kørte faktisk rundt i 1 1/2 time, og jeg var sågar ude at køre på ringgaden.

 Det har været en superfed succesoplevelse, og jeg er dig evigt taknemmelig for din hjælp. 1000 mange tak for din hjælp. Det er absolut ikke sidste gang, jeg får hypnose.

Så nu er jeg bare i topgear og ved, jeg kan gennemføre det her".

”J”, Århus, tilbagemelding efter 1 behandling*

  * Disclaimer...

 

Bekymring, tristhed, ked af det-hed

Hej Tine, Jeg har været yderst tilfreds med behandlingen, synes, det har gjort rigtig meget for mig. Det er ligesom om jeg har mere overskud i min hverdag, og jeg prøver og er blevet bedre til at fiske de ting fra, som jeg ikke behøver at bruge min tid til at tænke på. Kan også mærke, at jeg er blevet bedre til at spotte de personer/personligheder, jeg ikke går i spænd med, som der kun får mig til at tænke.
Så jeg kan kun sige rigtig mange tak for, at du har hjulpet mig med at sætte mit liv lidt mere i perspektiv, jeg føler en god virkning. Jeg vil også meget gerne ned til dig igen, og vender helt sikkert tilbage, når der  er faldet lidt ro på igen. Endnu engang tak for hjælpen :-).

Anja, tilbagemelding på 1 behandling*

  * Disclaimer...

 

Angst for frøer

”Hej Tine... Ville bare sige tusind tak for din hjælp, så jeg endelig blev fri for min fobi for frøer.. Jeg kan lave det, jeg skal nu, uden at bekymre mig. Jeg har mødt mange, mange frøer siden, og nu kan jeg endelig trække på skuldrene af dem, i stedet for at tage benene på nakken. Så tak igen”.

Mia, tilbagemelding efter 1 behandling*

  * Disclaimer...

 

 

Overspisning

 

Jeg var at besøge dig i august måned omkring mine madvaner og trøstespisning.

Siden jeg var hos dig, er jeg blevet meget mere bevist om, hvad jeg putter i munden, og om det er sundt og godt for mig, så det har haft en rigtig god effekt at have været hos dig. Jeg vender tilbage til dig igen, hvis jeg synes, jeg igen falder i.

V.h. K.*

  * Disclaimer...

 

Jeg vil lige midt i vores store begejstring sende dig en mail. Det går over al forventning med J. og spisning. Det er nærmest et mirakel. J. har ikke haft ondt i maven, siden vi var hos dig i sidste uge, og han spiser væsentligt mindre. Det kan allerede ses - både på mave og i ansigt. Jonas siger, at han ikke selv kan se det, men det er helt tydeligt, at han er begejstret over at have fået kontrol over spisningen. Han er oven i købet blevet meget mere åben overfor ny mad - fx spiser han gerne grove boller i stedet for et stykke toastbrød til eftermiddagsteen.

 

Alt i alt går det nu rigtig godt – J. spiser stadig mindre portioner end før, og selvom han ikke taber sig i lynfart, kan vi sagtens se på ham, at der er røget noget fedt af. Han er tilfreds med sig selv i forbindelse med spisningen.

 

En mors tilbagemelding efter hypnosebehandling af sin søn*

  * Disclaimer...

 

 

Sportshypnose, racerløb

 

Det gik rigtig fint dernede, jeg følte mig generelt mere fokuseret på det rigtige! Jeg kom hjem med en topplacering.

 

K, tilbagemelding efter 1 session*

  * Disclaimer...

 

 

Mørkeangst

 

Tak for dine behandlinger af min søn – du har hjulpet ham så meget! Han bevæger sig nu frit rundt i huset; også om aftenen og går i seng uden problemer, så det oplever jeg som intet mindre end fantastisk.

En mors tilbagemelding*

  * Disclaimer...

 

 

Angst- og stressreaktioner ved præsentationer:

Det er gået fint, har fået meget mere ro på og ikke nær så nervøs ved møderne, så det har bestemt været positivt.

Tilbagemelding fra H.K.*

  * Disclaimer...

 

Usikkerhed, lavt selvværd

Jeg lovede jo at give dig en tilbagemelding efter vort møde. Mit første indtryk var en følelse af frihed i brystet - der var lukket op. Jeg var glad!!! - samtidig med at jeg kæmpede med tårerne. Sådan havde jeg det resten af dagen. Savnet af min mor er kommet mere tydeligt frem - jeg tænker mere på hende.

Jeg var meget glad for den samtale vi havde, og jeg synes, jeg fik modet til at fortælle mine kolleger om mit problem, for på den måde at få lov til at slippe for at passe telefonen. Jeg følte mig fuldstændig ligeglad med, hvad kollegerne ville mene om mig.

Jeg har flere gange prøvet at gennemleve seancen med hypnosen - følelsen er meget afslappende, og jeg er et par gange faldet i søvn.

Jonna*

  * Disclaimer...

 

Testimonial efter hypnoterapi- og coachingforløb:

Vi kan vel alle komme til at køre fast i livet, løbe tør for motivation, stirre os blinde på forhindringer og begrænsninger både privat og i arbejdslivet. Jeg kan varmt anbefale den hjælp, Tine Baier tilbyder. Kombinationen af hypnoterapi og klarøjet coaching er hurtigt og effektivt virkende uden at være overfladisk. Og Tine er en kvinde, som du nemt fatter tillid til - varmt empatisk, åben og ægte, livsklog og særdeles dygtig til at kommunikere, så det trænger ind på flere planer. 

Testimonial fra Hans, journalist i Århus*

  * Disclaimer...

Tip en ven!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

  Bestil tid, eller
 
ret  forespørgsel
  pr. mail her >>>


  
Kontakt os
  direkte telefonisk:
  20666084 
 

 

 

 

 

Disclaimer: 

Hypnose er en suggestiv behandlingsform, som virker ved at...
 

  Læs mere...

 Specifikke områder

Eksamensangst

Flyskræk

Rygestop

Stress

Vægttab

Børn og unge

Hypnose og hypnoterapi

Samtale/coaching

----------

Enkeltsessioner

Forløb

 Behandlingsformer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ultrices posuere cubilia Curae;
Grundlægger og behandler Tine Baier

  • NGH-certificeret hypnoterapeut
  • Supervision og samarbejde med cert. hypnoterapeuter og aut. psykologer

HypnoterapiHuset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HypnoterapiHuset

Immervad 1

8000 Aarhus C

 

info@hypnoterapihuset.dk

Tlf.: 20666084

 

Anbefaling

Presse
Kontakt

"Som mentorcoach forundres jeg gang på gang af Tines fantastiske evne til at kombinere sin skarpe og professionelle sans for retning og mission med sin stærke, feminine essens af ro, intuition og rummelighed. Jeg kan på det varmeste anbefale Tine".

 

Marie Steenberger - Coach, forfatter og ernæringsekspert

Brug af vågenhypnose og coaching til eksamensangst

 

Debatindlæg om eksamenangst

 

Læs mere her:

 

 

http://www.mind-u.dk/side4.html