Coaching & supervision

Coaching

Går du og føler dig utilfreds, stresset eller forkert, eller er du bange for nogle bestemte situationer, som du gør alt for at undgå? Eller mangler du redskaber til at bevare fokus, lægge realistiske planer eller holde fast i din værdi? Så er du ikke den eneste!

I min lifecoaching arbejder vi sammen om at sætte dine virkelige drømme og ønsker i centrum og få knækket forhindringerne for dine mål.

Vi arbejder målrettet sammen ved at fokusere på nutiden og fremtiden, og jeg fungerer som støttende og motiverende sparringspartner for dig i forløbet. Udgangspunktet for min lifecoaching er intensive korttidsforløb, hvor vi har mulighed for gennem refleksion, spejling og sparring at nå dine mål.

Et coachingforløb kræver motivationen til at komme videre. Med dette udgangspunkt tilbyder jeg dig engageret og dedikeret hjælp til din proces. Jeg har bred erfaring i at coache, såvel voksne som børn og unge.

Personlig coaching er et intensivt, fremadrettet samarbejde via samtale, der baner vejen til selvindsigt og den forandring, du ønsker.

I et personligt coachingforløb bliver du mødt i øjenhøjde, og du får hjælp til at sætte din tilværelse og din indre dialog i perspektiv.

Med din egen motivation i ryggen bliver du med sikkerhed klogere på dig selv og dine mønstre, så du kan nedbryde dine barrierer for forandring.

Supervision og sparring

Har du brug for professionel sparring i dit virke? Og er du eksempelvis psykolog, læge, coach, socialrådgiver, HR, leder, terapeut, underviser, eller har du en helt anden baggrund?

Som coach fungerer jeg som sparringspartner for andre professionelle faggrupper, herunder ovennævnte grupper samt andre grupper, som har brug for at få vendt eller afklaret deres kontakt til andre mennesker, deres håndtering af visse situationer, eller som har behov for at blive spejlet.

Du kan bruge supervisionsdelen som målrettet supervision på klienter eller sager eller som egenhjælp i forhold til dit arbejde og/eller privat.
Jeg modtager selv løbende supervision og er i netværksgrupper med certificerede lifecoaches og andre relaterede faggrupper for at sikre kontinuerlig professionel udvikling og egenudvikling.

Scroll to Top

Send en forespørgsel

Udfyld formularen nedenfor, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Disclaimer

Hypnose er en suggestiv behandlingsform, som virker ved, at klienten gennem positiv forstærkning stilles en række hensigtsmæssige alternative forslag til, hvordan han eller hun kan opleve f.eks. det aktuelle øjeblik, en problemfyldt situation eller fremtiden.

Som det er tilfældet for alle former for samtaleterapi, er der ingen magiske trylleformularer i hypnose og hypnoterapi, som i sig selv kan udvirke forandringer.

Ingen udsagn på HypnoterapiHusets hjemmeside må forstås som garantier for helbredelse, kurering eller adfærdsforandring som en direkte effekt af hypnosebehandling og hypnoterapi alene.

Sådan fungerer hypnose og hypnoterapi:

Via en hypnotisk induktion, hvor hypnoterapeuten taler til dig på en bestemt måde, støttes du i at bringe dig selv i en særligt afslappet fysisk og mental tilstand, hvor du er vågen, men opmærksom på en anden måde end i din normale vågne tilstand.

I denne indadvendte tilstand modtager du hypnotiske forslag (suggestioner), der sigter mod at give dig mulighed for at reagere anderledes adfærdsmæssigt og emotionelt på det problem, du har henvendt dig med, end du plejer, og dermed skabe grundlag for, at du kan få det bedre eller forandre din situation.

Det kræver en erfaren og dygtig terapeut at tilpasse sin kommunikation, så den passer til den enkelte klient, men i sidste ende er det din egen efterfølgende frivillige bevidste eller ubevidste brug af de forslag, der gives under hypnosen, som er virkningen.

Hos HypnoterapiHuset har vi mange års erfaring med at hjælpe klienter på denne måde.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.