Vægttab

Vil du begynde at tabe dig her og nu? Du kender jo sikkert godt opskriften på at få det til at ske: sund kost og god motion.

Måske har du derfor også ofte spurgt dig selv: Hvorfor gør jeg det ikke bare? Hvorfor går jeg ikke i gang med det samme?

Prøv at overveje disse konfronterende spørgsmål igen lige nu, og læg mærke til, om du støder på følelsesmæssig modstand: irritation, trodsighed, vrede, tristhed, opgivenhed eller noget andet.

Læg også mærke til modstand i dine tanker: “jeg kan ikke”, “så enkelt er det ikke for mig”, “jeg gør det senere”, “min fysik er bare anderledes på en eller anden måde”, “jeg er svag”, “jeg har brug for trøst”.

Møder du modstand af denne type, er det bag disse følelser og tanker, du skal søge forklaringen på, hvorfor du igen og igen “kommer til” at tømme den slikskål, selv om du ikke vil, eller hvorfor du ikke ændrer din kost, selv om du uden videre kunne.

Men nok så vigtigt er det også i energien bag disse følelser og tanker, at din mulighed for at gøre noget andet ligger.

Hos HypnoterapiHuset har vi gennem hypnose, hypnoterapi og coachende samtaler stor succes med at hjælpe vores klienter med at møde deres modstand mod at tabe sig åbent og udnytte den positive energi, der ligger bag, til at skabe forandringer, der holder. (Se disclaimer).

HypnoterapiHuset anbefaler 3 – 5 sessioner.

Scroll to Top

Send en forespørgsel

Udfyld formularen nedenfor, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Disclaimer

Hypnose er en suggestiv behandlingsform, som virker ved, at klienten gennem positiv forstærkning stilles en række hensigtsmæssige alternative forslag til, hvordan han eller hun kan opleve f.eks. det aktuelle øjeblik, en problemfyldt situation eller fremtiden.

Som det er tilfældet for alle former for samtaleterapi, er der ingen magiske trylleformularer i hypnose og hypnoterapi, som i sig selv kan udvirke forandringer.

Ingen udsagn på HypnoterapiHusets hjemmeside må forstås som garantier for helbredelse, kurering eller adfærdsforandring som en direkte effekt af hypnosebehandling og hypnoterapi alene.

Sådan fungerer hypnose og hypnoterapi:

Via en hypnotisk induktion, hvor hypnoterapeuten taler til dig på en bestemt måde, støttes du i at bringe dig selv i en særligt afslappet fysisk og mental tilstand, hvor du er vågen, men opmærksom på en anden måde end i din normale vågne tilstand.

I denne indadvendte tilstand modtager du hypnotiske forslag (suggestioner), der sigter mod at give dig mulighed for at reagere anderledes adfærdsmæssigt og emotionelt på det problem, du har henvendt dig med, end du plejer, og dermed skabe grundlag for, at du kan få det bedre eller forandre din situation.

Det kræver en erfaren og dygtig terapeut at tilpasse sin kommunikation, så den passer til den enkelte klient, men i sidste ende er det din egen efterfølgende frivillige bevidste eller ubevidste brug af de forslag, der gives under hypnosen, som er virkningen.

Hos HypnoterapiHuset har vi mange års erfaring med at hjælpe klienter på denne måde.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.