Tristhed og depression

Hvis du føler dig trist, depressiv eller deprimeret, kan du bruge hypnoterapi som en nænsom og direkte behandlingsform til bearbejdelse af de underliggende årsager og mekanismer, der udløser og fastholder de svære følelser. 

Hos HypnoterapiHuset har vi siden 2007 arbejdet med tristhed og depression og har gode erfaringer med hypnoterapi som behandlingsform, bl.a. fordi vi derved har mulighed for at arbejde mere direkte med den underbevidste, følelsesmæssige del af sindet. Coachende samtaler kan også benyttes med god effekt enten sideløbende med hypnoterapi eller separat. (Se disclaimer).

Såfremt du fornemmer, at dine vanskeligheder ligger dybt og/eller har en længere varighed, anbefaler vi som minimum 3 sessioner, så vi har et bedre grundlag for at skabe varige positive forandringer.

Scroll to Top

Send en forespørgsel

Udfyld formularen nedenfor, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Disclaimer

Hypnose er en suggestiv behandlingsform, som virker ved, at klienten gennem positiv forstærkning stilles en række hensigtsmæssige alternative forslag til, hvordan han eller hun kan opleve f.eks. det aktuelle øjeblik, en problemfyldt situation eller fremtiden.

Som det er tilfældet for alle former for samtaleterapi, er der ingen magiske trylleformularer i hypnose og hypnoterapi, som i sig selv kan udvirke forandringer.

Ingen udsagn på HypnoterapiHusets hjemmeside må forstås som garantier for helbredelse, kurering eller adfærdsforandring som en direkte effekt af hypnosebehandling og hypnoterapi alene.

Sådan fungerer hypnose og hypnoterapi:

Via en hypnotisk induktion, hvor hypnoterapeuten taler til dig på en bestemt måde, støttes du i at bringe dig selv i en særligt afslappet fysisk og mental tilstand, hvor du er vågen, men opmærksom på en anden måde end i din normale vågne tilstand.

I denne indadvendte tilstand modtager du hypnotiske forslag (suggestioner), der sigter mod at give dig mulighed for at reagere anderledes adfærdsmæssigt og emotionelt på det problem, du har henvendt dig med, end du plejer, og dermed skabe grundlag for, at du kan få det bedre eller forandre din situation.

Det kræver en erfaren og dygtig terapeut at tilpasse sin kommunikation, så den passer til den enkelte klient, men i sidste ende er det din egen efterfølgende frivillige bevidste eller ubevidste brug af de forslag, der gives under hypnosen, som er virkningen.

Hos HypnoterapiHuset har vi mange års erfaring med at hjælpe klienter på denne måde.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.