Rygestop

For nogle mennesker er det forbløffende let at holde op med at ryge.  De tager ganske enkelt en beslutning om at stoppe, og så er det sådan, det er. På et øjeblik bryder de deres identifikation med rygningen, og de bliver ikke-rygere uden nogen vanskelig afvænningsperiode.

Har du også lyst til at holde op med at ryge uden at ”hænge i bremsen”? Og er du klar til at tage en fast beslutning om at stoppe? Hos HypnoterapiHuset kan du få hjælp til at skabe det nødvendige mentale råderum til, at du kan bryde din rygevane på samme kontante måde.

Vi har flere års erfaring med at benytte hypnose og hypnoterapi til at hjælpe rygere med vikle sig ud af deres personlige rygerhistorie, så de kan gøre sig fri af den og stoppe deres vane.

Et vigtigt element i denne proces kan være at stille skarpt på forhold i dit liv, der hele tiden “kalder på en smøg” og får dig til at gentage din rygeradfærd igen og igen, undertiden nærmest imod din vilje.

Gennem hypnose og hypnoterapi kan du komme i kontakt med de dybere behov, som trangen til disse “nødvendige” smøger repræsenterer for dig, og du kan finde og integrere andre måder at opfylde disse behov på, som passer bedre til din lyst til at være ikke-ryger.

Skal du tage noget med til behandlingen? Ja, din egen motivation og din egen seriøse beslutning om at stoppe med at ryge her og nu.

HypnoterapiHuset anbefaler 1-3 sessioner.

Scroll to Top

Send en forespørgsel

Udfyld formularen nedenfor, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Disclaimer

Hypnose er en suggestiv behandlingsform, som virker ved, at klienten gennem positiv forstærkning stilles en række hensigtsmæssige alternative forslag til, hvordan han eller hun kan opleve f.eks. det aktuelle øjeblik, en problemfyldt situation eller fremtiden.

Som det er tilfældet for alle former for samtaleterapi, er der ingen magiske trylleformularer i hypnose og hypnoterapi, som i sig selv kan udvirke forandringer.

Ingen udsagn på HypnoterapiHusets hjemmeside må forstås som garantier for helbredelse, kurering eller adfærdsforandring som en direkte effekt af hypnosebehandling og hypnoterapi alene.

Sådan fungerer hypnose og hypnoterapi:

Via en hypnotisk induktion, hvor hypnoterapeuten taler til dig på en bestemt måde, støttes du i at bringe dig selv i en særligt afslappet fysisk og mental tilstand, hvor du er vågen, men opmærksom på en anden måde end i din normale vågne tilstand.

I denne indadvendte tilstand modtager du hypnotiske forslag (suggestioner), der sigter mod at give dig mulighed for at reagere anderledes adfærdsmæssigt og emotionelt på det problem, du har henvendt dig med, end du plejer, og dermed skabe grundlag for, at du kan få det bedre eller forandre din situation.

Det kræver en erfaren og dygtig terapeut at tilpasse sin kommunikation, så den passer til den enkelte klient, men i sidste ende er det din egen efterfølgende frivillige bevidste eller ubevidste brug af de forslag, der gives under hypnosen, som er virkningen.

Hos HypnoterapiHuset har vi mange års erfaring med at hjælpe klienter på denne måde.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.