Eksamensangst

– Er du meget bange for at klare dig dårligt til eksamen?
– Tænker du hele tiden på, at klappen kan gå ned, og at du kan dumpe?
– Forestiller du dig katastrofale konsekvenser af et dårligt eksamensresultat?
– Har du symptomer som hjertebanken, søvnløshed, kvalme, rystende stemme, tør mund
og svedige håndflader eller armhuler i forbindelse med eksamensperioden og eksamen?

Hvis du kan svare ja til et af disse spørgsmål, er du blandt det stigende antal elever og studerende i det danske uddannelsessystem, der lider af eksamensangst.

Heldigvis kan du på kort tid gøre noget ved dit generende problem. Hos HypnoterapiHuset har vi meget positive erfaringer med at behandle eksamensangst med hypnose, hypnoterapi og coachende samtaler. (Se disclaimer).

Formålet med behandlingen er at give dig mulighed for at opleve den aktuelle eksamensudfordring markant anderledes, så bedre kan fokusere på at gøre det godt og til at håndtere din nervøsitet, så den ikke spænder ben for dig. (Se disclaimer).

Er du hårdt ramt, eller kan du mærke, at dit problem stikker dybt, anbefaler vi 3 sessioner, for at  vi har et bedre grundlag for at få fat i de underliggende årsager og klæde dig ekstra godt på til eksamenssituationen og andre situationer, hvor du er på.

Scroll to Top

Send en forespørgsel

Udfyld formularen nedenfor, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Disclaimer

Hypnose er en suggestiv behandlingsform, som virker ved, at klienten gennem positiv forstærkning stilles en række hensigtsmæssige alternative forslag til, hvordan han eller hun kan opleve f.eks. det aktuelle øjeblik, en problemfyldt situation eller fremtiden.

Som det er tilfældet for alle former for samtaleterapi, er der ingen magiske trylleformularer i hypnose og hypnoterapi, som i sig selv kan udvirke forandringer.

Ingen udsagn på HypnoterapiHusets hjemmeside må forstås som garantier for helbredelse, kurering eller adfærdsforandring som en direkte effekt af hypnosebehandling og hypnoterapi alene.

Sådan fungerer hypnose og hypnoterapi:

Via en hypnotisk induktion, hvor hypnoterapeuten taler til dig på en bestemt måde, støttes du i at bringe dig selv i en særligt afslappet fysisk og mental tilstand, hvor du er vågen, men opmærksom på en anden måde end i din normale vågne tilstand.

I denne indadvendte tilstand modtager du hypnotiske forslag (suggestioner), der sigter mod at give dig mulighed for at reagere anderledes adfærdsmæssigt og emotionelt på det problem, du har henvendt dig med, end du plejer, og dermed skabe grundlag for, at du kan få det bedre eller forandre din situation.

Det kræver en erfaren og dygtig terapeut at tilpasse sin kommunikation, så den passer til den enkelte klient, men i sidste ende er det din egen efterfølgende frivillige bevidste eller ubevidste brug af de forslag, der gives under hypnosen, som er virkningen.

Hos HypnoterapiHuset har vi mange års erfaring med at hjælpe klienter på denne måde.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.