Stress

Er der for meget tryk på dit liv  – på arbejdet, på hjemmefronten eller måske endda begge steder?

– Synes du f.eks., at du burde nå mere, end du gør?
– Fylder de ting, du ikke når, meget i din bevidsthed?
– Har du svært ved at overskue tingene og prioritere?
– Knokler du hårdt, men føler alligevel, at det ikke er godt nok?

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af disse tanker og følelser, kunne det tyde på, at du stresser dig selv.

Hos HypnoterapiHuset kan vi ikke lave om på de ydre ting, du føler stressende –
dit arbejde, skolen, studierne, karrieren, familien, økonomien osv.

Men vi kan hjælpe dig med at ændre de automatiske følelsesreaktioner og tankemønstre, der får dig til at stresse negativt og skade dine muligheder for at trives og lykkes, når du står over for udfordringer, som kan føles stressende. (Se disclaimer).

Med hypnose og hypnoterapi hos HypnoterapiHuset kan du få hjælp til rette op på de destruktive virkninger din stress måske allerede har haft på dig følelsesmæssigt. (Se disclaimer).

Og du kan blive bedre til at håndtere dine udfordringer positivt, så du undgår skadelig stress fremover.

Giv dig selv – dit helbred, din karriere og måske endda dit sociale liv – et boost med et kortvarigt, effektivt forløb hos HypnoterapiHuset.

HypnoterapiHuset anbefaler 3 – 5 sessioner.

Scroll to Top

Send en forespørgsel

Udfyld formularen nedenfor, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Disclaimer

Hypnose er en suggestiv behandlingsform, som virker ved, at klienten gennem positiv forstærkning stilles en række hensigtsmæssige alternative forslag til, hvordan han eller hun kan opleve f.eks. det aktuelle øjeblik, en problemfyldt situation eller fremtiden.

Som det er tilfældet for alle former for samtaleterapi, er der ingen magiske trylleformularer i hypnose og hypnoterapi, som i sig selv kan udvirke forandringer.

Ingen udsagn på HypnoterapiHusets hjemmeside må forstås som garantier for helbredelse, kurering eller adfærdsforandring som en direkte effekt af hypnosebehandling og hypnoterapi alene.

Sådan fungerer hypnose og hypnoterapi:

Via en hypnotisk induktion, hvor hypnoterapeuten taler til dig på en bestemt måde, støttes du i at bringe dig selv i en særligt afslappet fysisk og mental tilstand, hvor du er vågen, men opmærksom på en anden måde end i din normale vågne tilstand.

I denne indadvendte tilstand modtager du hypnotiske forslag (suggestioner), der sigter mod at give dig mulighed for at reagere anderledes adfærdsmæssigt og emotionelt på det problem, du har henvendt dig med, end du plejer, og dermed skabe grundlag for, at du kan få det bedre eller forandre din situation.

Det kræver en erfaren og dygtig terapeut at tilpasse sin kommunikation, så den passer til den enkelte klient, men i sidste ende er det din egen efterfølgende frivillige bevidste eller ubevidste brug af de forslag, der gives under hypnosen, som er virkningen.

Hos HypnoterapiHuset har vi mange års erfaring med at hjælpe klienter på denne måde.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.