Flyskræk

Hvis du lider af flyskræk, behøver du ikke føle dig alene. Ca. 20 % af alle danskere lider af flyskræk i varierende grad, og det er dermed en af de hyppigst forekommende enkeltfobier. Er du en af de mange, har du heldigvis virkelig gode muligheder for at gøre noget ved problemet. Hos HypnoterapiHuset har vi meget positive erfaringer med at afhjælpe flyskræk med hypnose og hypnoterapi. (Se disclaimer).

Flyskræk kan opleves som en stærkt generende angst for at lette eller lande med et fly, en meget ubehagelig følelse, når flyet er i maksimal højde, under turbulens eller som en diffus angst, der melder sig allerede op til en rejse, eller når du ankommer til lufthavnen. Måske fylder ubehaget så meget for dig, at du helt undgår at rejse med fly.

Din flyskræk kan skyldes en oplevelse med at flyve, som har virket faretruende på dig, f.eks. pga. turbulens eller andre omstændigheder. Men det kan lige så ofte være en mere indirekte og i mange tilfælde helt ubevidst grund, der gør dig angst. I begge tilfælde udløser flyvesituationen ubevidst et angstpræget følelsesberedskab, der er uden for din kontrol og ude af proportioner med den reelle fare.

Med hypnose og hypnoterapi kan du få adgang til de ubevidste mekanismer, der starter og holder liv i din flyskræk. Sammen med terapeuten kan du bearbejde og opløse den uhensigtsmæssige “programmering”, der har været den direkte eller indirekte årsag til dit problem. I visse tilfælde kan det være mere hensigtsmæssigt at arbejde med til en start blot at skrue så meget ned for din reaktion, at den bliver meget nemmere for dig at håndtere. (Se disclaimer).

HypnoterapiHuset anbefaler 1-3 sessioner, afhængigt af varigheden og graden af din flyskræk.

Scroll to Top

Send en forespørgsel

Udfyld formularen nedenfor, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Disclaimer

Hypnose er en suggestiv behandlingsform, som virker ved, at klienten gennem positiv forstærkning stilles en række hensigtsmæssige alternative forslag til, hvordan han eller hun kan opleve f.eks. det aktuelle øjeblik, en problemfyldt situation eller fremtiden.

Som det er tilfældet for alle former for samtaleterapi, er der ingen magiske trylleformularer i hypnose og hypnoterapi, som i sig selv kan udvirke forandringer.

Ingen udsagn på HypnoterapiHusets hjemmeside må forstås som garantier for helbredelse, kurering eller adfærdsforandring som en direkte effekt af hypnosebehandling og hypnoterapi alene.

Sådan fungerer hypnose og hypnoterapi:

Via en hypnotisk induktion, hvor hypnoterapeuten taler til dig på en bestemt måde, støttes du i at bringe dig selv i en særligt afslappet fysisk og mental tilstand, hvor du er vågen, men opmærksom på en anden måde end i din normale vågne tilstand.

I denne indadvendte tilstand modtager du hypnotiske forslag (suggestioner), der sigter mod at give dig mulighed for at reagere anderledes adfærdsmæssigt og emotionelt på det problem, du har henvendt dig med, end du plejer, og dermed skabe grundlag for, at du kan få det bedre eller forandre din situation.

Det kræver en erfaren og dygtig terapeut at tilpasse sin kommunikation, så den passer til den enkelte klient, men i sidste ende er det din egen efterfølgende frivillige bevidste eller ubevidste brug af de forslag, der gives under hypnosen, som er virkningen.

Hos HypnoterapiHuset har vi mange års erfaring med at hjælpe klienter på denne måde.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.